DJ in de Weg­geef­win­kel (en ander leuk nieuws)

Jawel!! Vandaag tussen 14.00 tot 15.00 draaide DJ Lou Martin gratis plaatjes in de Weg­geef­win­kel! Dat werd ons zomaar aan­geboden en gezellig dat het in Skinny’s corner was! Lekker swingen op muziek uit de jaren ’70, ’80 en ’90. En er waren lekker veel mensen die even langs kwamen… dat vinden we vaker leuk!

Klik hier of op het plaatje om een videofragment ervan te zien op facebook.

Daar­naast heeft zich iemand gemeld die met onze web­site aan de slag wil gaan en hebben we de eerste ‘Vrien­d(inn)en van de Weg­geef­winkel’ die ons gaan helpen de kosten te dragen binnen. En als klap op de vuurpijl komen we binnen­kort weer met een nieuw pro­ject­je, maar dat blijft nog even een ver­ras­sing…

Heb je ook iets leuks te bieden of wil je op een andere manier helpen? Kom langs, stuur ons een berichtje of kijk hier voor goede ideeën.

O, en de So­li­da­ri­teits­koel­kast wordt goed ge­bruikt!